DIVENDRES, 28 DE FEBRER DE 2020

Un cop al mes la Lluna i Urà es retroben en el signe de Taure i cada cop que es produeix aquesta unió dels dos astres ens arriba algun tipus d’esverament, un esverament que ve del cel i que es manifesta a la terra. I és que a Urà li agrada canviar-ho tot i la Lluna sempre és molt bellugadissa. Doncs, estiguem preparats per a la imprevisibilitat, per als canvis i per tot allò que signifiqui algun tipus de revolució, que Urà és el planeta a qui li agrada donar la volta a les coses, té esperit de contradicció i, per sobre de tot, regeix la llibertat.

Però, com que la unió d’aquests dos astres es produeix en el signe de Taure, les possibles innovacions que pot tenir aquesta jornada es produiran en l’aspecte pràctic i ens podrien ocasionar unes importants ganes de desprendre’ns d’allò que no ens serveix o voldrem fer despeses amb llibertat, sense tenir gaire control ni fer anàlisis econòmics.

2 thoughts on “DIVENDRES, 28 DE FEBRER DE 2020

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s