DIMECRES, 26 DE FEBRER DE 2020

Mentrestant el Sol i Mercuri retrògrad continuen en plena combustió, tot impulsant-nos a dir i a fer disbarats, avui la Lluna s’endinsarà en el signe d’Àries i protagonitzarà una important quadratura amb Mart a Capricorn i això serà suficient com perquè es crispin els ànims i puguin sortir guspires de l’ambient que ens envolta.

Però, després d’aquests dies amb una influència massiva del signe de Peixos, el canvi s’agrairà i fins i tot tindrem ganes de celebrar que les coses a vegades puguin tornar a ser una mica més primàries, que si ho són, es resolen millor. I, per tant, avui els nostres impulsos vitals voldran expressar-se i no tindrem gaire paciència, encara que una part de nosaltres vulgui anar més a poc a poc. Que ja se sap, al cel no hi ha restes i tot suma. Fem que el recompte siguin ben positiu!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s