DIMARTS, 25 DE FEBRER DE 2020

Avui i demà el Sol i Mercuri retrògrad arribaran a la seva conjunció exacte i això serà un motiu per anar molt en compte, ja que a aquesta especial conjunció o unió astral se li diu combustió, ja que el Sol té molta potència i encara que Mercuri no es cremi, com a mínim, s’ofuscarà o s’enlluernarà donada la proximitat del gran astre. I a la pràctica nosaltres també ens podrem ofuscar o enlluernar, que en el fons són dos coses gairebé amb idèntics resultats, que és el de no veure la realitat que ens envolta.

I com a més a més, el planeta Mercuri encara estarà retrògrad, serà fàcil equivocar-se, no veure els contorns que poden tenir les coses o, senzillament, actuar des de la més pura inconsciència.

I tot i que fer-ho d’aquesta manera pot tenir resultats positius, bo serà anar una mica més a poc a poc o reflexionar una mica més, que avui el cel voldrà que posem la directa i ho enllestim tot. Però, el comportament inconscient pot estar ben arrelat a dintre nostre i serà interessant analitzar-lo. Vinga!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s