DILLUNS, 24 DE FEBRER DE 2020

Avui el Sol i Mercuri, per una banda, i la Lluna i Neptú, per l’altra,  continuaran transitant pel signe de Peixos i això inclinarà la balança del cel en una direcció, la del sentiment i la comprensió. I tot i que al cel també hi haurà altres balances (com la formada per Mart, Júpiter, Saturn i Plutó a Capricorn) avui les aigües de Peixos tindran molta força i ens voldran arrossegar en la direcció més sentida. I encara que gairebé es pugui establir un debat entre l’obligació i la devoció, les emocions tindran molta força i guanyaran i, en conseqüència, tindrem ganes d’evadir-nos i de somniar. Però, atenció, ara serà molt més fàcil estar inspirats i podrem estar creatius en molts aspectes, sobretot amb la música i la poesia i tant si estem desperts com si estem molt dormits, podrem estar visionaris i tenir somnis significatius. Sigui com sigui, és ben possible que avui ens sentim concentrats, encara que al mateix temps estiguem a la lluna.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s