DIUMENGE, 23 DE FEBRER DE 2020

Avui al cel hi haurà lluna nova i això també voldrà que no haurem de buscar el nostre satèl·lit en el cel d’aquesta jornada, ja que  no ens arribarà ni una sola de les seves lluminositats, com sempre acostuma a succeir quan es produeix aquest fenomen. I donat que ens faltarà la lluna, i això representa sempre una important carència, si ens sentim una mica orfes, no ens haurem d’estranyar, ja que la Lluna és com una mare o, com a mínim, com la gran dama del cel.

I la veritat és que avui la Lluna buscarà la seva unió més complerta amb el Sol, que en el fons el gran astre és el seu enamorat, i com una parella més, faran l’amor amb tot sentiment, que no perquè sí avui aquesta parella del cel es retrobarà en el territori de Peixos, aquest signe de tanta sensibilitat.

La lluna nova invita al relaxament i al repòs, a no fer res o a fer-ho amb molta consciencia. I com que aquest noviluni arribarà a primeres hores de la tarda, estaria bé que caiguéssim rendits o rendides en braços de Morfeu. Donem-nos un dia de descans, que demà serà un altra dia.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s