DISSABTE, 22 DE FEBRER DE 2020

En aquests moments la quadratura entre Venus a Àries i Júpiter a Capricorn va molt forta i continua sent una mica perillosa, ja que sota la seva influència tindrem ganes d’arribar a excessos o ens sentirem fora de mida, tant positivament com negativament, com si ara fos més difícil contenir-se i no aguantarem altres situacions que podien resultar més suportables en altres moments. I com que a més a més ara el planeta Plutó, des de Capricorn, reforça aquesta important quadratura, la intensitat a la qual podrem arribar es farà notòria i es percebrà en l’ambient.

A més, tot i que Venus i Júpiter són planetes benèfics, la seva quadratura pot provocar fins i tot problemes de salut, que no tenen perquè ser importants, però que ens poden esverar. Intentem buscar els millors drenatges i no acumulen res que sigui negatiu, ni pel cos ni per l’esperit. Deixem-nos anar, que això resultarà molt més adequat, ja que la força sumada de Venus, Júpiter i Plutó demana algun tipus d’alliberament.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s