DIVENDRES, 21 DE FEBRER DE 2020

L’entrada de la Lluna en el signe d’Aquari aportarà una mica més d’aire en el cel d’aquesta jornada i respirarem una mica millor, ja que entre els quatre element –foc, terra, aire i aigua- sempre és ben positiu que hi hagi una mica de tot i aquests dies passats era molta la influència dels signes de terra.

Però, tot i que avui la lluna respirarà d’una altra manera i estarà tan creativa com acostuma a estar quan transita pel signe d’Aquari, el planeta Urà li enviarà una quadratura que es notarà força i que tindrà la pretensió d’alterar-nos i que es captarà més de bon matí. Però, en realitat, el cel està fet d’un munt d’emocions que cal tenir en compte, i que es compensen positivament. Per tant, afegir al cel i a la vida una mica d’ànim rebel o d’esperit de contradicció, tampoc no ens farà cap nosa. Que cada dia té el seu afany i cada trosset de cel pot ser una oportunitat!

2 thoughts on “DIVENDRES, 21 DE FEBRER DE 2020

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s