DIMECRES, 19 DE FEBRER DE 2020

De bon matí, exactament a les 5 hores i 57 minuts (hora catalana) el Sol arribarà al signe de Peixos i això voldrà dir que podrem viure aquest període de 30 dies que dura un signe com si es tractés d’una immersió en les aigües dels sentiments i, per tant, ara tot ens afectarà una mica més i estarem altament sensibles, com correspon a aquest signe de finals d’hivern. I malgrat gairebé tot ja estigui preparat per a la propera primavera, una vegada més restarem a l’espera de tot allò que estarà per venir, i començarem a acomiadar-nos d’aquest hivern tot preparant-nos per viure plenament la irrupció primaveral. I sense presses, amb la inèrcia pròpia d’aquest període, buscarem un cert aïllament per tal de no perdre’ns detall i ultimar tots els esdeveniments que ens esperen. Ara deixarem fer i anirem a la recerca d’una espiritualitat creixent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s