DIMARTS, 18 DE FEBRER DE 2020

No tots els dies s’ajunten al cel una munió d’astres tan importants en un mateix signe, i és que avui la Lluna, Mart, Júpiter, Plutó i Saturn brillaran en el territori de Capricorn, aquest signe que sempre busca l’aigua fresca del pou i que sempre pretén anar cap a dintre.

I tot i que els altres cossos estel·lars estaran repartits en el camí zodiacal, tanta abundància de l’element terra i de la condició cardinal, ens faran efecte i tindrem moltes ganes de moure cel i terra per aconseguir els nostres propòsits. I és que sense presses, amb lentitud i determinació, Capricorn tampoc desisteix d’arribar a dalt de tot de la muntanya, allà a on el cel és més net i es pot parlar amb els déus. Aprofitem aquest fort influx per mirar ben amunt i mirar ben avall i triar la cruïlla dels nostres millors somnis. Capricorn és un signe d’ambició! Definim, doncs, totes les nostres aspiracions!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s