DILLUNS, 17 DE FEBRER DE 2020

Avui el planeta Mercuri es posarà retrògrad en relació a la terra, i per tant, encara que com a planeta no deixi de mirar endavant, a efectes pràctics ens farà mirar enrere i haurem de tenir-ho en compte, perquè a partir d’ara i fins el proper 11 de març Mercuri ens farà equivocar, ens animarà a dir les coses sense pensar gaire i intentarà retardar-ho tot, des de la paperassa que podríem estar esperant fins a tot tipus de transports. La comunicació, en general, també es podrà veure afectada per aquesta posició planetària en retrocés.

Doncs, posats a agafar-nos-ho bé, podríem donar-nos una mica de ‘vacances’ perquè ara les coses no avançaran al ritme de sempre i tot tendirà a alentir-se. Agafem, doncs, nosaltres també, un ritme més fluix i no ens estressem si no és necessari, que la vida continuarà endavant, malgrat Mercuri estigui retrògrad.

2 thoughts on “DILLUNS, 17 DE FEBRER DE 2020

    • Oh, Africa Ferreiro, quina alegria que em comparteixis tant i que t’expressis com ho fas. Gràcies infinites per tot! Capricorn estimada!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s