DIUMENGE, 16 DE FEBRER DE 2020

L’ingrés del planeta Mart a Capricorn impulsarà els nostres ànims i els revitalitzarà, ja que Mart està exaltat en aquest signe d’hivern i, per tant, a partir d’avui i fins el proper 30 de març, podrem decidir amb molta força i mostrar-nos especialment executors. I com que de moment el planeta Urà a Taure enllaçarà les seves lluminositats amb aquest Mart a Capricorn, ara ens arribarà un gran sentit de l’oportunitat i tindrem grans idees pràctiques, que voldrem materialitzar a conveniència.

Podem, doncs, organitzar-nos ben positivament, tot buscant les millors estructures, les que donin suport a tots els nostres projectes, que sota aquesta influència tot resultarà més fàcil. I tota aquesta energia ens serà subministrada a dosis, tot i que seran ben ascendents.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s