DISSABTE, 15 DE FEBRER DE 2020

Avui mateix s’iniciarà una quadratura entre el planeta Júpiter a Capricorn i el planeta Venus a Àries que durarà fins el proper 2 de març i això voldrà dir que ara tindrem que vigilar amb els excessos i que com tant un planeta com l’altre buscaran la seva satisfacció, el resultat es farà notar, perquè cap dels dos voldrà transigir i no voldrà donar el braç a torçar.

I així, Venus a Àries ens voldrà espontanis i impulsius com una mala cosa, mentre que Júpiter a Capricorn ens voldrà organitzats a tota costa i d’aquesta ens podrem sentir ficats en una cruïlla de la que costarà sortir-ne. Però, com que tant la naturalesa de Venus com la de Júpiter són benèvoles i permissives, s’acabaran buscant solucions i, segurament, la sang no arribarà al riu. Però, per uns dies serà molt fàcil passar-se de la ratlla!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s