DIVENDRES, 14 DE FEBRER DE 2020

En aquests moments ja s’han desfet algunes de les quadratures  que poblaven el mapa estel·lar, i ara començarem a relaxar-nos una mica més i això es notarà. Però, de moment, i perquè no ens endormisquem gaire, la Lluna d’avui, que transitarà pel signe d’Escorpió, s’enfrontarà amb el planeta Urà, que seguirà instal·lat en el signe de Taure. I per tant, com sempre que s’enfronten aquests dos astres tan bellugadissos, ens sentirem una mica inquiets i tindrem ganes de canviar les coses i de transformar-les positivament. Però, mentrestant no ho aconseguim, tindrem ganes de llençar a la paperera més d’un esborrany, com sempre que el signe d’Escorpió ens influeix. Però, la millor de les intencions guia a aquest signe de tardor, i si vol destruir alguna cosa és només per fer-la molt millor, que amb Escorpió no s’hi valen les mitges tintes i és sempre un signe entregat.

Doncs, ja sabem, si volem tirar la casa per la finestra, fem-ho només si tenint algun recanvi o alguna proposta millor.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s