DIJOUS, 13 DE FEBRER DE 2020

La Lluna d’avui tindrà, com a mínim, tres fronts ben oberts i es sentirà posada en una cruïlla, de la qual no sempre sabrà com sortir-se’n, ja que haver de lluitar amb Júpiter, i amb Saturn i Plutó, tots ells en el signe de Capricorn, no serà fàcil i, així, aquesta lluna amable que avui continuarà transitant pel signe de Balança es sentirà una mica atordida i se n’adonarà que els seus enemics són forts i poderosos i, sobretot, persistents, tant com ho és Capricorn.

I encara que compti amb altres suports, com per exemple el del Sol, a estones tindrà ganes de defallir i tindrà temptacions de tirar la tovallola. Però, el pas dels astres és transitori –i transitori ve de trànsit, que vol dir moviment- i demà serà un altra dia. Tinguem-ho en compte!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s