DIMECRES, 12 DE FEBRER DE 2020

Després del maremàgnum en que ahir ens van posar els astres, avui ens sentirem una mica més relaxats, per més que el cel ens continuarà oferint les seves lluites i les seves contradiccions. Però, l’impuls del planeta Venus pel signe d’Àries ens donarà empenta i ens farà posicionar davant de les nostres circumstàncies, i amb el pas de la Lluna pel signe de Balança tindrem les idees clares i voldrem decantar-nos positivament tot buscant el consens, però ben disposats i disposades a no donar el braç a torçar gaire fàcilment.

I com que tant Àries com Balança són signes cardinals o de comandament, ens podríem sentir ficats en alguna disputa, malgrat donada la naturalesa del signe de Balança continuarem cuidant les formes amb determinació. Balança és també un signe artístic i Àries és un signe que obre portes i que trepitja camins nous, i per tant, ens podrem sentir especialment creatius, tot encapçalant nous itineraris.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s