DIMARTS, 11 DE FEBRER DE 2020

En aquestes matemàtiques que organitza el cel no hi ha restes, i tot suma i fins i tot multiplica i, així, avui les influències de la Lluna a Verge i de Neptú a Peixos no es contrarestaran sinó que es donaran al mateix temps i tant tindrem ganes de concretar, buscant l’ordre i la precisió, com voldrem perdre’ns en la immensitat dels nostres oceans particulars o ens sentirem de nou dintre una nebulosa.

Ai, el microcosmos i el macrocosmos avui es donaran la mà, des del signe de la Verge i des del de Peixos i això ens faran sentir que tenim la clau d’aquest univers que es fet a la nostra mida. I si ens descobrim més encantats que de costum o amb el cap i el cor a la lluna, no ens amoïnem més del compte, que la culpa de tot això una vegada més la tindran els astres, aquests astres que ens volen fer inclinar en una direcció, però que no ens hi obliguen.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s