DILLUNS, 10 DE FEBRER DE 2020

La Lluna d’avui avançarà pel territori del signe de la Verge, tot organitzant un parell de trígons, o angles de 120 graus aproximadament, un en direcció a Júpiter a Capricorn i l’altre en direcció a Urà a Taure i com que tots aquests signes seran de terra o de realització pràctica, avui seran molts els projectes que sortiran de dintre nostre i que buscaran la seva materialització més efectiva.

Aprofitem, doncs, aquesta influència del signe de la Verge tot posant ordre i concert a tot allò que ens envolta i fent-ho de manera optimista (Júpiter) i amb la suficient originalitat (Urà) com perquè surtin de les nostres mans les millors obres, aquelles que en les que sigui fàcil trobar-hi la perfecció i la utilitat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s