DIUMENGE, 9 DE FEBRER DE 2020

El pleniluni d’avui arribarà al seu punt exacte a les 8 hores i 33 minuts del matí i, per tant, no ens haurà d’estranyar si ens despertem més d’hora del que teníem previst o si durant la nit hem tingut insomni. Però, és que la lluna plena ens vol amb els ulls ben oberts i no vol que perdem cap oportunitat, ja que sota els seus efectes poden succeir molts esdeveniments, entre altres coses perquè sota la seva influència és més fàcil comunicar-se i podem arribar a expressar tot un munt de sentiments que teníem guardats i que en aquests moments poden tenir sortida. El pleniluni és sempre com una ampolla de cava que es destapa i que fa soroll, que porta alegries i de la qual també en podem sortir remullats.

I avui, amb la Lluna a Lleó i el Sol a Aquari s’accentuarà la nostra creativitat i les nostres ganes de trobar el nostre lloc al món, sigui en el tro de les nostres pròpies fatigues o en la xarxa dels nostres interessos més generosos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s