DISSABTE, 8 DE FEBRER DE 2020

A dia d’avui el planeta Venus ja transitarà pel signe d’Àries, a on s’hi estarà fins al proper 4 de març. I això significarà que ara anirem més forts i ens mostrarem més impetuosos, ja que estant Venus en aquest signe de foc convertirà en més vius i més accelerats els nostres afectes i fins i tot ens voldrà enamoradissos o enamoradisses. Però, si l’amor no dura gaire, tampoc no importarà tant, que aquest Venus d’Àries tira pel dret i no s’està per romanços. Aquesta serà també una nota d’alegria en la nostra quotidianitat, que valdrà la pena que aprofitem.

I com que a més a més avui la Lluna, ja endinsada en el signe de Lleó, li enviarà les seves creixents lluminositats a aquest planeta de l’amor, tot ens ressonarà amb més força, amb més intenció i, sobretot, amb més intensitat. Ara tot crepitarà a dintre nostre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s