DIVENDRES, 7 DE FEBRER DE 2020

Des d’avui i fins el 14 de març, Mart i el Sol protagonitzaran al cel un bonic sextil, o angle de 60 graus, que es reforçarà mútuament durant un bon grapat de dies i això voldrà dir que Mart hi posarà la seva energia més decidida i el Sol la seva més ferma voluntat i entre ells no hi haurà ni discòrdies ni mals entesos. I això ens animarà a nosaltres també a mostrar-nos sincers i ben decidits, tot encapçalant un viatge cap al futur més esperançador.

I encara que els astres d’aquests dies mantinguin les seves lluites i els seus parers oposats, el fet que el gran astre i el planeta de la guerra mirin cap a una mateixa direcció ens aixecarà els ànims i ens farà redirigir-nos cap a les millors metes. Triem els millors objectius, els d’Aquari, i dispararem les fletxes de Sagitari, tot fent diana en els nostres propòsits més escollits.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s