DIJOUS, 6 DE FEBRER DE 2020

Avui la Lluna ja haurà avançant suficientment pel signe de Cranc com per enfrontar-se a Júpiter, que seguirà transitant pel signe de Capricorn. I així, mirant-se des dels 180 graus, la Lluna estarà tan sensible com sempre que transita per aquest signe d’aigua i Júpiter, tot i que al seu pas per Capricorn és una mica més moderat, voldrà passar-se de la ratlla, que és en el fons el que Júpiter sempre pretén. I si, donades les circumstàncies del cel, nosaltres també ens sentim portats a expressar el nostre sentiment o la nostra impaciència, sense prevencions, mirem cap amunt i expulsem-nos tot allò que no ens sigui útil o ens pugui fer sentir malhumorats.

Per un altra cantó, però, tant la Lluna com Júpiter també ens podrien omplir de sentiments esplendorosos, que tot depèn de com canalitzem totes aquestes influències.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s