DIMECRES, 5 DE FEBRER DE 2020

Avui la geometria del cel es farà evident, i entre Mart a Sagitari, Venus a Peixos i la Lluna Bessons conformaran un triangle gairebé exacte que ens farà ensopegar amb els altres i fins i tot amb nosaltres mateixos. Però, aquestes són les coses del cel i, saber que estem sota aquesta influència serà molt millor, perquè així captarem una mica més perquè tindrem tantes ganes de comprendre tot allò que no comprenem i, si no ho aconseguim, ens sentirem estressats i tan tensos com aquest triangle que avui brillarà a sobre dels nostres caps. Però, precisament per totes aquestes tensions que tindrà el matí, per la tarda ens sentirem molt més relaxats i quan ja molt al tard la Lluna entri en el signe de Cranc ens sentirem satisfets de quedar-nos a casa i poder-nos resguardar, no tan sols del possible mal temps, si no d’aquelles circumstàncies que a estones ens posen tan rígids o tan tibants.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s