DIMARTS, 4 DE FEBRER DE 2020

Mentrestant la dansa del cel continua en marxa, tot omplint de ressonàncies el nostre univers, hi haurà alguns astres que tindran més pes o més importància i que decididament voldran seguir donant-nos el ritme i el compàs. I així, avui el Sol i la Lluna, des d’Aquari i de Bessons respectivament, enllaçaran les seves lluminositats de bona manera, des d’un bonic trígon o angle de 120 graus que resultarà benefactor i que ens donarà moltes ales. I per tant, ara podrem enlairar-nos una mica més o expressar-nos amb moltes més ganes, ja que tant Aquari com Bessons són signes d’aire, que busquen la comunicació.

Diguem, doncs, tot allò que ens ocupa i mostrem-nos tan comunicatius com aquest cel protector, que fer-ho és sempre una bona teràpia i una bona mesura, sobretot si volem arribar a algun acord. I malgrat les altres quadratures del cel o les conjuncions poderoses, avui les dos lluminàries, que són el Sol i la Lluna, ens voldran ben predisposats a poder entendre’ns una mica més.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s