DILLUNS, 3 DE FEBRER DE 2020

Aquest migdia el planeta Mercuri ingressarà a Peixos i, tot submergint-se en les aigües d’aquest signe, provocarà en nosaltres alguna cosa similar al que succeeix amb el fenomen de la refracció de la llum (una cullereta es veu deformada si la mirem a través del líquid element) i, així, per pura analogia, nosaltres també transformarem la nostra realitat sota la influència de les nostres emocions, que ara pujaran de nivell.

I si podem comparar a Mercuri amb les ulleres que ens posem per veure la nostra realitat circumdant, amb l’arribada del més ràpid dels planetes al signe de Peixos, ara tot agafarà un altra caire i ens podrem sentir immersos dins d’una nebulosa, sigui d’estrelles o de sentiments.

Sort que el planeta Urà, des de Taure, li enviarà a Mercuri un cable a on agafar-se i l’estimularà a mirar-ho tot buscant els canvis i les novetats. Aprofitem aquesta influència que resultarà màgica i creativa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s