DIUMENGE, 2 DE FEBRER DE 2020

Després de la unió o conjunció de la Lluna i Urà que es va produir ahir i que ens va esverar significativament, avui el nostre satèl·lit seguirà avançant pel signe de Taure i, en fer-ho, organitzarà un quart creixent amb el Sol a Aquari, i això entre altres coses voldrà dir que només quedarà una setmana  per a la Lluna plena. I donat que la Lluna anirà avançant amb totes i cadascuna de les seves lluminositats, nosaltres també podrem intentar buscar sortides per a totes les nostres millors propostes, que a partir d’avui, tindran més crescuda.

Però com que el Sol està en un signe d’idees fixes, que és Aquari, i la Lluna està en un signe de percepcions fixes, que és Taure, el resultat també serà bastant fix i així nosaltres ens entossudirem, de la mateixa manera en què també tindrà ganes de fer-ho el cel d’aquest moment. Però, una de les característiques dels quarts de la Lluna, siguin creixents o minvants, és la lluita d’opinions o de parers, ja que, en realitat, les quadratures del Sol i de la Lluna no són res més que una lluita entre poderosos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s