DIVENDRES, 31 DE GENER DE 2020

Com que la Lluna és l’astre més veloç de la volta del cel, el seu trotar pel camí zodiacal és fa molt més palès i dona molt de joc i, per tant, acostuma a fer tot tipus d’aspectes o angles amb el Sol i la resta de planetes.

Doncs, avui, en el seu itinerari pel signe d’Àries, organitzarà un parell de quadratures amb aquesta important conjunció de Saturn i Plutó en el signe de Capricorn i el resultat es farà notar, ja que tots aquests astres tenen una naturalesa molt diferent i mostraran la seva disposició a estar a la contra. Però, Saturn està a casa seva, en el seu domicili, i Plutó també s’hi troba bé en aquest casalot del planeta dels anells, així que la Lluna a Àries es sentirà una mica desplaçada pels rigors propis del signe de Capricorn. I valdrà més que dividim treballs i que cadascú mani en allò que li correspon, no sigui que ens violentem o ens posem seriosos. Però, això només durarà unes hores, ja que serà transitori, és a dir, tindrà a veure amb el trànsit o pas dels astres en el dia a dia.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s