DIJOUS, 30 DE GENER DE 2020

Les quadratures del cel continuen actives i així no ens haurà d’estranyar que les lluites aquí a la terra segueixin intactes, com per demostrar, una vegada més, que el que hi ha a dalt té repercussions sobre el que hi ha a baix. I així, si ho analitzem una mica més a fons, ens adonarem que el Sol a Aquari i Urà a Taure encara es miren des dels 90 graus i que Venus i Mart, des de Peixos i des de Sagitari, fan exactament el mateix, cosa a la que avui s’hi sumarà la quadratura de la Lluna a Àries amb Júpiter a Capricorn.

Uf, amb tanta guerra allà a dalt, fins i tot ens podrà sorprendre que aquí a baix es guardin les formes, perquè el cel està per l’enfrontament i cada planeta estira per la seva banda amb totes les seves forces. I per tant, tindrem sorpreses, batalles i imposicions, encara que les vulguem dissimular. Però, saber com funciona aquest entramat astral, ens pot resultar alleugeridor.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s