DIMECRES, 29 DE GENER DE 2020

Mentrestant el Sol i Mercuri continuen transitant pel signe d’Aquari, tot omplint-nos d’idees i de creativitat, avui la Lluna donarà un salt més i, passat el migdia, entrarà en el signe d’Àries, després d’aquests dos dies i mig en què ha transitat pel signe de Peixos i que ens han omplert de tanta sensibilitat.

Però, com que el zodíac és com una escala amb diferents gradacions i cada grada representa un pas més en relació a l’últim esglaó recorregut, amb el pas de la Lluna pel signe d’Àries, tot agafarà un altre caire i tindrem ganes de ser tan expeditius com ens permeti la nostra realitat circumdant. I a l’igual que cada generació reacciona davant dels defectes de la generació anterior, cada signe zodiacal oblida els defectes del signe anterior i en comet de nous, gairebé amb impunitat, per pura lògica. Doncs, aquesta tarda ens mostrarem molt decidits i atrevits i, sota la influència d’aquesta lluna a Àries, encapçalarem noves vies, encara que només sigui per pur contrast en relació a l’estada de la Lluna a Peixos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s