DILLUNS, 27 DE GENER DE 2020

 

La dansa del cel continua en marxa i així tots els planetes, i el Sol i la Lluna, segueixen el seu camí estel·lar amb determinació, sense dubtes, cadascú al seu ritme i, així, les seves giragonses tenen significat i ens volen indicar la direcció en la qual ens podem sentir inclinats. I quan es produeix l’aspecte exacte, sigui en forma de conjunció o amb alguna altra important angulació, llavors és quan es manifesten amb més força i es fan sentir més.

Doncs, els astres d’avui llueixen de manera intensa, ja que Venus i Neptú estan en el seu grau exacte, exactament a 16 graus del signe de Peixos, i la seva unió no ens pot deixar indiferents. I així, si fem una mica de memòria ens adonarem que aquesta setmana haurem estat molt sensibles i ens haurem emocionat amb molta més facilitat, ja que no tots els dies Venus i Neptú brillen amb tanta esplendor. Aquest aspecte només es produeix un cop a l’any, màxim dos si Venus es posa retrògrad i, per tant, estarà bé que ens deixem anar i celebrem les nostres emocions com si no tinguéssim res més i fóssim els més rics o les més riques del món.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s