DIUMENGE, 26 DE GENER DE 2020

Tots els planetes tenen les seves característiques i són necessaris, perquè entre tots organitzen aquest entramat astral i psicològic que és d’una riquesa extraordinària i a on tots i totes ens hi podem veure reflectits. Però, alguns són més alegres que altres, que resulten una mica més pensatius, i a uns i a altres, per a distingir-los l’Astrologia tradicional els ha qualificat com a benèfics o malèfics. Però, lluny d’aquestes qualificacions una mica tètriques, bo serà dir que Júpiter i Venus són considerats benèfics per excel·lència, i que reben el nom, respectivament, de ‘el gran benèfic’, Júpiter, i el ‘petit benèfic’, Venus.

Doncs, és evident que si aquests planetes estan en bon aspecte ens aportaran alegria i positivitat i això és el que succeeix en el cel d’aquestes jornades, ja que Venus i Júpiter en conformat un sextil esperançador. Deixem-nos portar, per tant, per aquestes influències que poden resultar reparadores.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s