DISSABTE, 25 DE GENER DE 2020

Avui els amants del cel, que són ningú més que Venus i Mart, es miraran des dels 90 graus i això farà que es mostrin una mica més quadrats en la manifestació dels seus afectes. I en consonància a aquesta influència, nosaltres també, com a fidel reflex d’aquest mirall que brilla allà a dalt, ens podríem contagiar d’aquestes ganes de tirar-nos els plats pel cap o, com a mínim, de demostrar el nostre enuig. I és que quan Venus i Mart es miren més harmònicament, les relacions personals i amoroses són molt més fluïdes i quan no és així, cadascú va per la seva banda. És clar que també hi ha la sortida de la baralla amorosa, amb reconciliació inclosa. Però, saber que hi ha aquesta influència ens pot ajudar, ja que el cel tira de la seva banda, però nosaltres som qui decidim.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s