DIJOUS, 23 DE GENER DE 2020

Sortint dels braços de Júpiter, avui la Lluna anirà a la recerca de Saturn (i de Plutó), i tot això es desenvoluparà en un mateix territori, el de Capricorn. Però, al separar-se del més gran dels planetes per anar a parar als braços del planeta dels anells la Lluna no en sortirà ben parada. Perquè la tolerància que es desprèn de Júpiter no és la mateixa que emana de Saturn i així aquesta dama del cel, que és la Lluna, a la que avanci el dia, acabarà fent mala cara. I és que també un cop al mes, la conjunció de la Lluna amb Saturn ens vol posar pesarosos i fins i tot tristots, que Saturn sempre estableix els seus límits i no deixa passar a aquells o aquelles que es volen extralimitar. Però, si n’estem advertits, ens podrem agafar millor aquesta influència.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s