DIMECRES, 22 DE GENER DE 2020

Com en un intent de voler fer un parèntesi al cel, avui la Lluna, tot endinsant-se en el signe de Capricorn, anirà a la recerca de Júpiter, que també està en aquest mateix territori. I com que la unió dels dos astres anirà ‘in crescendo’ durant tot el dia, nosaltres també ens anirem engrescant positivament i tindrem moltes ganes de concretar i de procurar tot tipus de realitzacions, que a Capricorn li agrada enllestir, encara que ho faci lentament.

I com que aquests dos astres, la Lluna i Júpiter, es retroben sempre un cop al mes, estarà bé que celebrem la seva unió amb alegria i amb la determinació de mirar les coses des d’un punt de vista constructiu, que Júpiter és tot un optimista i la Lluna acostuma a contagiar-se de l’esperit de qui té més a la vora.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s