DIMARTS, 21 DE GENER DE 2020

Les tensions al cel continuen sent importants i així tindrem que aquest Sol que acaba d’arribar al signe d’Aquari protagonitza una quadratura amb Urà a Taure i això és suficient com per destapar escàndols o per fer enretirar el vel d’alguns assumptes públics o personals. I no ens haurà de venir de nou que així succeeixi, que el Sol a Aquari és un tant escandalós i amb Urà a la contra encara més.

Però, al mateix temps, la conjunció de Venus i Neptú a Peixos ens elevarà els ànims i ens voldrà fer oblidar la realitat i tot això contrarestarà de manera notòria amb aquest Mart que transita per Sagitari i que també està quadrant amb Venus i Neptú i que pensa precisament tot el contrari. Mart voldrà anar a l’aventura i travessar selves perilloses. I per tant, ara les disputes seran fàcils, sobretot entre les parelles, i també amb aquells i aquelles que tinguin sentiments contraris o fins i tot oposats.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s