DIUMENGE, 19 DE GENER DE 2020

Sumem-li a la Lluna a Escorpió, que sempre és una mica de mala lluna, els efectes d’aquesta quadratura entre Mercuri i Urà que està forta en aquests moments i potser així entendrem que aquests dies puguem sentir-nos malhumorats o que tinguem ganes de trencar la baralla.

Però, és que a aquesta Lluna sempre li agrada recomençar de nou, com si l’esborrany del món que més ens agrada hagués quedat malament i el volguéssim tirar a la paperera, per refer-lo de nou. I com que aquesta lluita entre Mercuri a Aquari i Urà a Taure ens vol amics i amigues de trencadisses, el resultat pot inclinar-nos en una direcció: la de la disconformitat. Però, el Sol d’avui, que finalitza demà la seva estada a Capricorn, ens aportarà un reforç de paciència i de serenitat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s