DISSABTE, 18 DE GENER DE 2020

Aquest matí es conformarà en el cel un triangle de tensions, entre la Lluna a Escorpió, Mercuri a Aquari i Urà a Taure i com que entre aquests tres astres cadascú voldrà anar  a la seva i estirar cap a la seva banda, es produiran friccions entre ells i nosaltres també tindrem ganes d’expressar les nostres idees, amb força i intensitat i amb total convenciment.

Però, tot i que aquesta Creu T –com s’anomena en terminologia astrològica- sempre representa una lluita, el resultat pot ser positiu, perquè a vegades cal que ens expressem de manera ben resolutiva, aparcant dubtes i tirant pel dret, que la indecisió no sempre és un valor i està molt bé que diguem la nostra, malgrat les possibles tensions i la disparitat de creences. Cap a la tarda, la cosa afluixarà i ens relaxarem.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s