DIVENDRES, 17 DE GENER DE 2020

Fins el 2 de febrer, el planeta Mercuri transitarà pel signe d’Aquari i aquesta influència elevarà els nostres ànims i ens farà mirar lluny, com sempre li agrada fer a aquest signe de meitats d’hivern. I mentre estiguem sota aquesta influència la nostra ment estarà creativa i tindrem ganes de mostrar-nos més revoltosos, que quan es miren les coses des de més amunt, sempre es descobreixen noves perspectives i panorames que no s’han freqüentat, que a la llibertat no li agraden els límits ni els condicionants.

Però, el quart minvant de la Lluna que es produirà avui, amb el Sol a Capricorn i la Lluna a Balança, ens voldrà fer males passades i es poden organitzar algun tipus de batalles, sobretot entre els que no volen transigir ni donar el braça a torçar i els que volen continuar manant amb dissimulació. Intentem, doncs, transmutar les nostres idees en favor de la millor causa!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s