DIJOUS, 16 DE GENER DE 2020

Aquesta carrera dels astres va com va i, tot i que cadascun té el seu ritme, de tant en tant es troben en una mateixa pista aquests corredors estel·lars i això és tot un esdeveniment, que precisament perquè no succeeix gaire sovint, resulta ben notori quan es produeix. I si fa dies que Júpiter, Saturn i Plutó, que són planetes lents, transiten per Capricorn, i això forma un cúmul -o amàs planetari- important per ell mateix, la cosa es complica una mica més –és un dir- quan el Sol i Mercuri transiten per aquest mateix signe en la seva visita anual. Doncs, de moment, ens queden cinc dies d’estada del gran astre –el Sol- per aquest signe de terra i quan aquest vespre el planeta Mercuri arribi a Aquari, tot desfent aquesta acumulació d’astres en un mateix territori, potser entendrem perquè aquests dies, amb gairebé un mes de tantes influències de Capricorn, hàgim estat tan pràctics, tan insistents, tan determinants a l’hora de decidir, tan seriosos i fins i tot tan nostàlgics. Són les coses del cel!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s