DIMECRES, 15 DE GENER DE 2020

La lluna és la gran minutera d’aquests rellotges còsmics que configuren els astres en el gran arc del cel i, com a tal, ella és sempre la que dóna l’hora -o la precisió- sobre el nostre moment còsmic més quotidià, el de cada dia.

I com que avui la Lluna, almenys durant el matí i durant les primeres hores de la tarda, transitarà pel signe de la Verge, fent bon aspecte amb els planetes de Capricorn, estaria bé que ho tinguéssim en compte i poséssim en ordre les nostres coses, encara que només sigui per afany clarificador. I com que Capricorn és el signe de l’organització i de les estructures i la Lluna a Verge ens vol ordenats, avui el dia pot resultar molt resolutiu en aquest aspecte, ja que en l’armari de Capricorn –la bastida- podrem ordenar les nostres coses amb l’esperit del signe de la Verge –l’ordre i la classificació-.

2 thoughts on “DIMECRES, 15 DE GENER DE 2020

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s