DILLUNS, 13 DE GENER DE 2020

Com per acabar de rematar la cosa, avui aquesta important conjunció de Saturn i Plutó a Capricorn també unificarà les seves lluminositats amb els del Sol d’aquest moment i ho farà en el seu grau exacte –allò que en pura astrologia és qualifica de conjunció partil- i això tindrà les seves conseqüències, ja que Capricorn és un signe de domini i determinació i la conjunció Saturn-Plutó no s’estarà per tonteries.

I així, als efectes addicionals del Sol, que sempre representa la voluntat, s’hi sumaran els efectes potents d’aquests dos astres seriosos i exigents i no tindrem ganes de transigir, que quan s’ha tocat fons, no es pot anar més enllà i després d’estar entre l’espasa i la paret -com ens hem pogut sentir aquests dies-, ara emergirem amb força i amb seguretat, deixant els dubtes per una altra ocasió. De totes maneres, encara estarem uns dies sota aquesta influència.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s