DIUMENGE, 12 DE GENER DE 2020

Avui es produirà la conjunció exacta entre Saturn i Plutó en el signe de Capricorn i això serà un esdeveniment en el cel d’aquesta jornada i fins i tot en aquest any 2020, ja que aquesta conjunció triga molt a produir-se i els seus efectes són molt poderosos. Perquè Saturn és el planeta de la profunditat i Plutó governa els mons subterranis i al anar els dos planetes en una mateixa direcció faran molta feina i ens voldran submergir –a nosaltres també- en els mons més ocults o més intricats. Com si ja no fos possible sortir-ne si no trobem el tresor ocult i, a més a més, tinguéssim l’estricta necessitat de trobar-lo.

Però aquesta influència, que pot desencadenar esdeveniments a nivell mundial i pot fer esclatar moltes causes, també tindrà efecte a dintre nostre i ens voldrà fer tocar fons, en múltiples aspectes. I així no ens haurà d’estranyar que arriben a estranyes conclusions, o tinguem ganes de mostrar-nos especialment inflexibles, com si no perdonéssim la banalitat o les superficialitats i, molt més important que això, les maldats o els errors, segons el nostre criteri més profund.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s