DISSABTE, 11 DE GENER DE 2020

Després d’aquest pleniluni intens que es va produir ahir, amb eclipsi inclòs, ara els astres seguiran fent camí, però, mantindran algunes coordenades que seran molt precises. I entre ells avui destaca aquesta important conjunció entre Mercuri, Saturn i Plutó a Capricorn que ens voldrà molt seriosos i molt estrictes, i que ens proporcionarà una mentalitat dura i gairebé inflexible. I és que encara que només sigui per un dies, el cel vol que no estem per bromes i que qualifiquem les coses des de la profunditat, sense concessions a la galeria ni a la vanitat del món.

Aprofitem-ho, doncs, per estar concentrats i traguem-li a aquesta situació astral tot el profit, que hi ha un temps per a cada cosa i cada cosa té el seu moment. Però, certament ara podran emergir en nosaltres pensaments molt concrets i podrem materialitzar-los a poc que ens esforcem. Però, mentrestant, tampoc no cal que estiguem neguitosos.

7 thoughts on “DISSABTE, 11 DE GENER DE 2020

  1. Hola Gemma, molt bon dia. Podries fer una predicció per signes com la que feies a l’Avui que fora de pagament, sols per a suscriptots…Jo m’apunte i segur que molts més ho farien. No és fàcil trobar prediccions amb qualitat com les teves. Gràcies i disculpes.

    • Hola Africa, és que no vull fer horòscops. Però, si em preguntes alguna cosa, t’ho contestaré. Però com que ets Capricorn ara el cel començarà a brillar per a tu de la mà de Júpiter. Celebra-ho i organitza-en una!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s