DIVENDRES, 10 DE GENER DE 2020

Aquest vespre, exactament a les 19h i 20’, es produirà un eclipsi penumbral de Lluna, que serà visible a Europa, Africa, Asia i Austràlia, però sí serà visible al nostre país. I tot i que els eclipsis més negatius són els de Sol, el fet que avui que és dia de lluna plena ens falti la lluna encara que sigui per uns instants, sempre té el seus efectes. I si ens baixa la vitalitat o ens sentim nostàlgics, mirem el cel i diguem-li que podrem amb ell i que el món és nostre.

I mentrestant el Sol i la Lluna, des de l’oposició o els 180 graus, faran la seva intersecció amb els nodes de la Lluna –que això és el que marca els eclipsis- pensem també que estant la Lluna en el signe de Cranc podem aprofitar per revisar emocions i fer-ne neteja. I tenint en compte que Saturn i Plutó estaran molt prop del Sol d’aquest moment, procurem no afligir-nos, però és que el dia contindrà les seves pujades i baixades. Sapiguem-ho!

 

Sigui aquesta la nostra manera de viure aquest moment del cel que ens vol fer enllestir i que deixem enrere algunes de les nostres emocions més ocultes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s