DIMECRES, 8 DE GENER DE 2020

 

Si us sentiu carregats i no sabeu a què atribuir-ho, com si ara les coses us costessin més d’empassar i el cap us donés més voltes, amb preocupació o recança, no us preocupeu més del compte i penseu que hi ha canvis allà a dalt al cel, ja que el Sol està passant de la seva conjunció amb Júpiter, que fa unes setmanes que dura, a la seva imminent conjunció amb Saturn, i això ja és una altra cosa.

Perquè ara passarem de l’alegria i la bona disposició cap a tot, a experimentar un cert desconsol, com si les llums del dia s’apaguessin i tot s’anés enfosquint, i això serà producte d’aquest canvi de terç en el cel d’aquestes jornades. I és que en aquests moments els astres ens volen especialment responsables i no ens predisposem per la disbauxa, sinó per la reflexió. Tinguem-ho present i així aquesta configuració astral no ens pesarà tant.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s