DIMARTS, 7 DE GENER DE 2020

Avui el Sol i Neptú establiran al cel un angle de 60 graus o sextil entre totes les seves lluminositats i nosaltres notarem tots els seus efectes. Perquè, al mateix temps que se’ns fan perceptibles tots i cadascun dels angles o aspectes del cel, ens aferrarem a uns més que a altres i donarem protagonisme als que siguin més forts o més exactes.

I com que avui aquests dos astres tan dispars es posaran d’acord i voldran vibrar en una mateixa direcció i amb tota la seva energia, estaria bé que ens suméssim al que això representa, ja que a la lentitud i a la serenitat pròpies de Capricorn, s’hi afegirà la sensibilitat de Peixos, a on el planeta Neptú té la seva màxima expressió. I si ens sentim especialment transportats o amb ganes d’elevar el nostre esperit a esferes més altes o més llunyanes, estaria bé que ens hi deixéssim portar, que no tots els dies experimentarem tot aquest munt de sentiments o aquesta espiritualitat gratificant. Deixem volar la nostra imaginació i contemplem el món des d’una mica més amunt!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s