DILLUNS, 6 DE GENER DE 2020

Avui el Sol i la Lluna es miraran des d’una distància creixent, ja anant a la recerca de la plenitud, i amb el Sol a Capricorn i la Lluna a Taure, dos signes de terra ben compatibles, establiran un trígon, o aspecte de 120 graus, que ens resultarà favorable i reparador. I així, aquest lligam entre els dos astres majors per excel·lència, un per la seva grandesa i majestuositat i l’altra per la seva proximitat a la Terra, permetrà que nosaltres també establim els millors llaços i ens complaguem amb l’expressió dels nostres afectes i la concreció de totes aquelles coses que sentim com a nostres.

I mentre desemboliquem tots els dons que la vida ens vol aportar, estaria bé fer una petita remembrança d’aquell astròleg, mai prou valorat del tot, en la meva modesta opinió, que era en Boris Cristoff i que va voler establir el Dia Mundial de l’Astrologia per aquest 6 de gener que ara ens ocupa.

Aferrem-nos, doncs, a totes les celebracions del dia, que estan plenes de la bondat i la innocència infantils, i visquem també aquest bon aspecte del cel que ens vol pràctics i constructius.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s