DISSABTE, 4 DE GENER DE 2020

Des del passat 19 de novembre de 2019 fins ahir, dia 3 de gener d’enguany, el planeta Mart ha transitat pel signe d’Escorpió i a partir d’aquest mateix 4 de gener ho farà pel signe de Sagitari, on hi romandrà fins el 15 de febrer. I tot això voldrà dir que es produirà un canvi important en la direcció de les nostres decisions i, sobretot, en les d’aquells i aquelles que manen i volen redirigir el món.

I si Mart a Escorpió ens volia fidels als nostres i a tot allò que ens envolta, i amb ganes de dipositar les nostres energies dins dels terrenys més íntims, a partir d’ara el pas del planeta de la guerra pel signe de Sagitari ens farà sortir a l’exterior i ens voldrà més expeditius i disposats a travessar terres i confins i ens farà arribar lluny, amb la desinhibició pròpia de Sagitari.

Ara l’afany de viatge i d’expansió s’accentuaran i també les ganes de defensar les nostres creences amb una sinceritat vehement.

Cap al tard estarem impacients i excitats, donada la conjunció de la Lluna i Urà en total conjunció en el signe de Taure.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s