DIVENDRES, 3 DE GENER DE 2020

Captura de pantalla 2019-12-30 a las 13.30.39

Que al cel hi brilli el quart creixent de la Lluna pot tenir molts significats, però, sobretot, això vol dir que avui el Sol i la Lluna es miraran des de la quadratura o 90 graus i això pot significar algun tipus de discòrdia allà a dalt entre les dos lluminàries i algun tipus de discòrdia a la terra entre uns i altres.

I és que avui el Sol continuarà avançant pel signe de Capricorn i la Lluna transitarà el signe d’Àries, i els dos astres s’enfrontaran d’alguna manera. I com que un estirarà cap a un cantó –la lentitud i el rigor de Capricorn- i l’altra estirà cap a l’altra cantó –la impulsivitat i la espontaneïtat d’Àries- el resultat significarà una petita lluita entre dos maneres de ser molt diferents. Però a la pràctica, com els dos signes són cardinals –que vol dir que són de començament d’estació i tenen determinació- l’empenta del dia estarà assegurada i es farà notar i tindrem ganes d’obrir portes i trepitjar nous camins, com li agrada a Àries, però amb la solvència i concreció de Capricorn.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s