DIJOUS, 2 DE GENER DE 2020

Captura de pantalla 2019-12-30 a las 13.32.19

Després de la festa de l’inici d’any, aquest dia 2 de gener que avui s’aixeca en l’horitzó de la nostra vida ens aportarà, com succeeix cada any, un munt de propòsits i de bones intencions, com si en realitat fos avui que tot comencés.

I efectivament, la conjunció exacte que avui es produeix entre el planeta Mercuri i Júpiter en el signe de Capricorn aixecarà els nostres ànims i ens aportarà una multitud d’idees positives, que no perquè sí Mercuri és el deu de la comunicació i l’intercanvi i Júpiter és el deu de la més gran de les expansions. Estiguem, doncs, molt optimistes i tirem endavant amb tots els nostres projectes, que al haver-hi tants planetes en signes de terra, ara tot es materialitzarà i serà molt més fàcil intentar concretar.

Agafem paper i llapis i apuntem totes aquelles idees que estaven en el tinter i que ara ens ajudaran a fer bona lletra i a enllestir. Avui els astres ens predisposaran de bona manera en aquesta direcció.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s