DIMECRES, 1 DE GENER DE 2020

Captura de pantalla 2019-12-30 a las 13.16.51

Aquest any 2020 començarà amb bon peu, entre altres coses perquè el Sol, ben instal·lat en el signe de Capricorn, farà conjunció amb Júpiter, situat en aquest mateix apartat zodiacal. I això voldrà dir que ens arribaran dies de sort i de protecció i que serà fàcil que puguem mantenir el sentiment d’estar instal·lats, nosaltres també, en una bona ratxa. No la trenquem i deixem que ens arribin les millors influències.

I com que Capricorn és un signe de terra i de realitzacions pràctiques, podrem dir que aquest any 2020 la terra comptarà amb una bona protecció i serà un any d’importants realitzacions pràctiques. Capricorn és també un signe de gran objectivitat i el fet que el planeta Júpiter transiti per aquest signe durant tot l’any pot afavorir tot allò que necessiti d’aquest ingredient, perquè a diferència de l’any 2019 ara tot es sospesarà de manera més real i n’obtindrem conseqüències. Només cal que ens organitzem, però, de moment, aquest 2020 és ben nostre.

MOLT BON ANY PER A TOTS I TOTES!!

2 thoughts on “DIMECRES, 1 DE GENER DE 2020

  1. Molt bo i a introducció a aquest bloc que no em penso perdre cap dia.
    Seguiré els teus con cells. Moltes gràcies Gemma

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s